Notícies

 • Festa major Guanyador del concurs del Programa de la Festa Major 2019 8 d'agost de 2019

  Dimecres 7 d'agost es va reunir l'òrgan competent per a l'atorgament del premi del programa de la Festa Major de 2019 i va decidir nomenar guanyador del concurs al Senyor Romà Salvador.

 • Avís tall llum Avís d'interrupció del subministrament elèctric per treballs de manteniment (ENDESA) 7 d'agost de 2019

  Dimarts 13 d'agost de 2019 de 8.00h. a 14.00h.

  Podeu veure les zones afectades al cartell informatiu

 • Vallgorguina informa L'Ajuntament activa un servei de WhatsApp per enviar informació a la ciutadania 6 d'agost de 2019

  L'Ajuntament ha dissenyat un sistema d’avisos i informació via WhatsApp.

  El canal batejat com a “Vallgorguina Informa” funciona a través d’un llistat de difusió privat de WhatsApp on s’inclouen els veïns i veïnes que prèviament s’han donat d’alta enviant el seu nom i cognoms. Aquest servei pretén oferir informació d’interès pels ciutadans/es com ara l’agenda d’activitats o notícies, així com informar d’incidències, avisos o possibles situacions d’emergència en el municipi.

  Amb l’estrena d’aquest nou canal de difusió, l’Ajuntament vol aprofitar la immediatesa del WhatsApp per informar els seus veïns i veïnes d’una forma àgil, directa i personal.

  El servei de notificacions “Vallgorguina Informa” és un canal de comunicació unidireccional, de manera que per fer consultes, queixes i suggeriments els ciutadans han de seguir fent servir els canals habituals de contacte amb l’ajuntament, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i per instància a la seu electrònica.

  Podeu consultar com donar-vos d'alta aquí

 • Racó net de Vallgorguina Recollida de voluminosos 5 d'agost de 2019

  dimarts 6 d'agost de 2019

  Si voleu desfer-vos de mobles, grans electrodomèstics, matalassos, somiers, estris de la llar o altres residus voluminosos, recordeu que els podeu deixar preparats a les àrees de la recollida la nit abans de cada primer dimarts de mes.

  La primera recollida del mes d’agost es farà demà dimarts dia 6, el que vol dir que tots els residus voluminosos hauran d’estar a les zones de contenidors abans de les 6 del matí.

  Recordeu que també podeu portar-los a la Deixalleria de dimarts a diumenge per obtenir fins un % de bonificació en la taxa d’escombraries.

 • Suro Els boscos es recuperen de l’eruga peluda del suro 5 d'agost de 2019

  Diverses zones del massís del Montnegre han patit un atac molt espectacular de l’eruga peluda del suro (Lymantria dispar) que ha deixat rodals totalment defoliats i amb un aspecte devastador, un fet que ha provocat molta preocupació ciutadana.

  Les erugues s’han transformat en crisàlides d’on han nascut les papallones que veiem volant en ziga-zaga pel nostre entorn tant de dia com de nit. Per la seva banda els arbres han pogut refer la capçada de fulles tal i com es pot veure en aquesta seqüència fotogràfica.

   

 • Comunitat de Municipis del Baix Montseny Neix la Comunitat de Municipis del Baix Montseny 5 d'agost de 2019

  El Baix Montseny s’ha dotat d’un Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l’Ocupació.

 • Informació relativa als porcs vietnamites, pitons reials, tortugues de península i varans de la sabana 5 d'agost de 2019

  El Departament de Territori i Sostenibilitat ha habilitat el procediment per a regularitzar la tinença de les noves espècies incloses al Catàleg Espanyol d’Espècies Exòtiques Invasores des de finals de març. Concretament, aquest requeriment afecta propietaris d’espècies que fins ara es podien considerar animals de companyia, com ara porcs vietnamites, pitons reials, tortugues de la península o varans de la sabana.

 • Reunió oberta: Voluntariat per la Cultura 2 d'agost de 2019

  Tens idees, propostes... vine i participa!

 • Horaris del mes d'agost 2 d'agost de 2019

  L'Oficina d'Assistència en matèria de registre de l’Ajuntament de Vallgorguina (tel. 93 867 91 25)

  • De dilluns a divendres de 9.00h. a 14.30h.

  La Biblioteca i el Museu del Bosc i de la Pagesia romandran tancats

  Els vigilants municipals (telèfon 670 22 47 63):

  • de dilluns a diumenges

  Recordeu que el telèfon d'emergències és el 112

   

 • Convocatòria de subvencions per a l'assistència a casals d'estiu per a infants i adolescents amb discapacitat 25 de juliol de 2019
  • Termini de presentació de les sol·licituds: del 25 de juliol al 2 d'agost de 2019 inclòs.
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49