Notícies

 • IV Trobada d'estudiosos 15 de novembre de 2019

  La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vallgorguina, els dies 20 i 21 de novembre a la Sala d'exposicions organitzem la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor, hi trobarem ponències, recerques i estudis realitzats en els darrers quatre anys en aquest territori, esteu tots convidats de 9,30 a 14 h. Tarda: de 16 a 19 h

 • Consell Consell d'alcaldies del Vallès Oriental 14 de novembre de 2019

  Joan Mora, alcalde de Vallgorguina, conjuntament em altres alcaldes del Baix Montseny present en el Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental.  

  Al dimecres 13 de novembre la major part d'alcaldes dels municipis del Baix Montseny de la comarca del Vallès Oriental van participar en el Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental que va organitzar al Casal de Llerona, a Les Franqueses del Vallès. Aquest va ser el primer Consell de la legislatura.

   

  Els temes que es van tractar van ser: Informar la modificació de l'ordenança reguladora de l'Administració electrònica, la seu electrònica i el registre electrònic; Informar la taxa d'avaluació ambiental; Prendre coneixement dels acords de l'Assemblea de càrrecs electes; Presentar el Servei de Salut; Projecte Cantània; Consorci d'Educació Especial Montserrat Montero; Pressupost del Consell Comarcal del Vallès Oriental; Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental; i Precs i Preguntes.

 • Marató 2019 La Marató de TV3 14 de novembre de 2019

  El diumenge 15 de desembre tindrà lloc la Marató de TV3. Aquest any tracta sobre les malalties minoritàries.

  Durant aquell cap de setmana (dissabte 14 i diumenge 15 de desembre) hi haurà diverses activitats al poble. Algunes d’elles ja molt consolidades.

  Pel diumenge al matí s’ha pensat fer un esmorzar solidari + partit de futbol 7 al camp de futbol.

  Us animem a participar-hi i a convidar a qui creieu oportú.

  Per tal de poder organitzar millor els equips (q haurien de ser mixtos), si esteu interessats “envieu noms i cognoms i la paraula “MARATO” al número de WhatsApp  686 54 75 16 i us inclourem al grup de whatsapp de futbol 7 de la marató.

 • pessebre Vivent Vols participar el Pessebre Vivent ? 12 de novembre de 2019

  Aquest any tindrà lloc el 22 de desembre , Tens fins el 28 de novembre per incriure't a l'Ajuntament .

  T'hi esperem!!

 • casal Obertura del nou Casal 11 de novembre de 2019

  L'ajuntament us comunica l'obertura del nou casal i agraeix que l'empresa concessionària convides a tot Vallgorguina a la inauguració, aprofitem per recordar-vos que si utilitzem tots els serveis i comerços del poble, és una manera de tenir una Vallgorguina viva. TOTS JUNTS FEM POBLE.

 • Fes-te voluntari al Gran Recapte 11 de novembre de 2019

  Fes-te voluntari al Gran Recapte d'Aliments 2019! necessitem voluntaris per a gestionar les donacions de l'esdeveniment que es durà a terme el cap de setmana del 22, 23 i 24 de novembre. Per a més informació i inscripcions visita:

  https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/#barcelona

 • Futbol Americà a Vallgorguina 8 de novembre de 2019

  A les vallgorguinenques i vallgorguinencs ens agrada ajudar i donar recolzament a iniciatives esportives que, malauradament, no tenen tanta visibilitat. Fa uns dies, a través del F.C. Vallgorguina, van contactar amb la regidoria d'Esports per proposar-nos realitzar un seguit de partits de Futbol Americà a Vallgorguina. El principal impediment que té el club que ens ho va sol·licitar és la disponibilitat d'una instal.lació esportiva on poder jugar els partits. Després d'escoltar les seves necessitats i comentar fins on arriben les possibilitats del nostre camp, podem informar-vos que el proper 16 de novembre tindrem el primer partit federat de la història de Futbol Americà a Vallgorguina. 

   

 • Taller Com ser seleccionat a Infojobs 6 de novembre de 2019

  Taller “Com ser seleccionat a Infojobs! 70% d’efectivitat”, gratuït per a persones a l’atur del Baix Montseny, de 4 hores de durada el divendres 22 de novembre, de 09.30 a 13.30 hores a l’aula d’informàtica de L’Esplai de Santa Maria de Palautordera.

 • Taller Canvis i cercar feina després dels 45 6 de novembre de 2019

  Taller “Dones que ho podem tot: Canvis i cerca de feina després dels 45”, gratuït per a dones majors de 45 anys del Baix Montseny, de 12 hores de durada repartides en 3 sessions els dies 19, 20 i 21 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores al Centre Cívic de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 • Vallgorguina pateix des de fa algunes setmanes vandalisme contra vehicles 6 de novembre de 2019
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49