Vallgorguina confia en la central de compres de l’ACM i adquireix tres impressores i una fotocopiadora.

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 00:00

L’ajuntament de Vallgorguina confia en la central de compres de l’ACM per tal d’adquirir tres impressores i una fotocopiadora que situarà en diversos espais municipals. S’ha optat pel rènting d’aquestes màquines i, a més, s’han adquirit diversos accessoris per tal de complementar-les.

L’Acord marc d’impressió i multi funció que s’ofereix des de la central de compres de l’ACM compta amb la confiança de 308 ens locals, que han vist com les diverses modalitats de màquines que s’hi ofereixen s’adaptaven a les seves necessitats.

Cal destacar que en aquest Acord marc, com en la resta dels que s’ofereixen des de la central de compres, es vetlla per una compra socialment responsable. Des d’Electronics Watch es vigila per tal que les empreses garanteixin el compliment dels drets laborals i les normes de seguretat en les cadenes de producció de les fàbriques on es produeixen els productes que són objecte del contracte.

Vallgorguina suma l’adquisició d’aquestes impressores, a les pòlisses d’assegurances, a les vídeo actes, paper, ascensors,  electricitat, mobiliari urbà, mobilitat sostenible, que ja té contractades a través de la central de compres de l’ACM.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 09:02