INNOVAMAT a l’Escola Vallgorguina pel pròxim curs 2020-2021

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

En el context actual marcat pel COVID-19, i tal com ha acabat el curs escolar amb la cancel.lació de classes, sortides i colònies, no tot poden ser notícies negatives per la comunitat educativa del nostre poble.

El claustre de l’Escola Vallgorguina ha seguit treballant mirant el futur i ha consensuat, després de dos anys aplicant-lo a cicle inicial de primària (primer i segon),  que de cara el curs vinent s’implementarà el projecte INNOVAMAT des de P5 fins a 6è.

INNOVAMAT és un projecte impulsat per un grup d’enginyers, professors i especialistes en didàctica de les matemàtiques per fer més atractiva aquesta matèria i millorar-ne la competència dels infants. Així doncs, aposta per un aprenentatge competencial a partir del diàleg i la manipulació. Aquest canvi didàctic ajuda al desenvolupament d’estratègies en els alumnes a partir de reptes vivencials.

Desitgem que el proper curs es pugui reprendre en les condicions més semblants a les habituals, sempre dins de les mesures sanitàries més segures per a tothom.

Podeu conèixer més sobre INNOVAMAT i l’Escola Vallgorguina als següents enllaços www.innovamat.comwww.escolavallgorguina.blogspot.com

Darrera actualització: 15.05.2020 | 12:23