Gran festa de la robòtica a Sant Celoni.

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 00:00

Gran festa de la robòtica a Sant Celoni.
Sant Celoni va acollir la gran festa de la ciència i la tecnologia Robotseny 2019. Al matí es va celebrar a la plaça de la Vila el Robotseny Kids, dedicat als alumnes de primària i secundària del Baix Montseny, i que va constar, com ja és habitual, amb una competició sobre el Cub de Rubik, el Rubikseny, i amb un Torneig de Robots en el que hi van participar més de 700 alumnes provinents de 25 escoles de 13 municipis del Baix Montseny. A la tarda, a la sala gran del Teatre Ateneu, es va dur a terme el Robotseny High, amb exhibicions i competicions de robots rastrejadors i de sumo.
Robotseny-2A més, durant tot el dia, un total de 44 parades dels 25 centres educatius van exposar pels carrers del centre de la Vila solucions al repte de com millorar l'eficiència i l'estalvi energètic a les empreses del Baix Montseny. Cada grup va exposar durant el matí la seva solució al repte proposat davant el jurat, format per les empreses col·laboradores de la Robotseny 2019. En acabar, el jurat els va donar una certificació valorant els diferents ítems: certificació a la formulació científica, certificació a la solució innovadora, certificació al màrqueting i comunicació i certificació a la solució tecnològica.
Tot plegat, la fira ha constituït una festa i un gran èxit d'implicació de l'alumnat, professorat, ajuntaments i empreses. Felicitats a tothom!

 

Darrera actualització: 19.06.2019 | 08:26