Notícies

 • Taller Canvis i cercar feina després dels 45 6 de novembre de 2019

  Taller “Dones que ho podem tot: Canvis i cerca de feina després dels 45”, gratuït per a dones majors de 45 anys del Baix Montseny, de 12 hores de durada repartides en 3 sessions els dies 19, 20 i 21 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores al Centre Cívic de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 • Vallgorguina pateix des de fa algunes setmanes vandalisme contra vehicles 6 de novembre de 2019
 • Vallgorguina L'alcalde de Vallgorguina, present a la trobada d'alcaldes al Palau de la Generalitat de rebuig a la sentència. 31 d'octubre de 2019

  L’Alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, va respondre dissabte dia 26 d’octubre a la convocatòria del President de la Generalitat, Quim Torra, per mostrar el seu rebuig a la sentència juntament amb 700 alcaldes i alcaldesses. Durant la trobada, l'alcalde va fer entrega de la moció aprovada pel Ple Municipal de 14 d'octubre de resposta a al sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

  A la tarda, acompanyat d’un grup de veïnes i veïns de Vallgorguina varen anar a la manifestació del carrer Marina.

 • Talls de circulació nocturns a la C-35 31 d'octubre de 2019

 • Tourdera Reunió de seguiment Tourdera 30 d'octubre de 2019

  L’Alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, el dia 28 d’octubre va anar al municipi de Riells i Viabrea, a una reunió de seguiment del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, una reunió que es fa periòdicament amb els 18 ajuntaments participants per tal de donar a conèixer totes les actuacions efectuades en els darrers mesos i encarar les properes actuacions en el marc de la ruta.

  Les reunions de seguiment del projecte Tourdera tenen lloc als diferents municipis participants es va fer un resum de totes les actuacions realitzades durant aquest any 2019, i també una presentació de les línies d’actuació per al proper 2020.

  Es van fer noves propostes que s’analitzaran i s’incorporaran dins les línies d’actuació del proper any, centrades en la promoció del projecte, la millora de la pàgina web, el manteniment de la ruta, etc.

  La ruta de Vallgorguina s’ha tornat a senyalitzar durant el mes d’octubre.

 • Ordenança L'Ajuntament de Vallgorguina, bonifica l'IBI i l’ICIO dels habitatges que instal•lin plaques solars fotovoltaiques. 29 d'octubre de 2019

  L’ordenança promou les instal•lacions d'aprofitament i estalvi energètic per l’autoconsum amb energia fotovoltaica amb l'objectiu de contribuir a reduir els efectes negatius del canvi climàtic. L'equip de govern municipal ho argumenta posant en valor el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i posant en marxa de manera definitiva el poder afrontar la transició energètica, suposant un dels reptes actuals més importants que qualsevol societat ha d'afrontar, i que exigirà una transformació profunda dels actuals models energètics, i un compromís ferm i sòlid per part de la ciutadania.

  Aquesta Ordenança estableix una regulació municipal que incentiva la implantació de les instal•lacions d'aprofitament i estalvi energètic per l’autoconsum amb energia solar fotovoltaica en l'àmbit municipal i permet el desenvolupament de la generació elèctrica distribuïda en tot el territori, tot transformant a la vegada el model econòmic relacionat amb la generació elèctrica cap a un de més sostenible i ecològic. I això, oferint claredat en els requisits necessaris per la tramitació de les llicències urbanístiques a tal efecte i, simultàniament, preveient bonificacions en l'àmbit impositiu municipal, concretament en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) d’un 50% i en l'Impost sobre Construccions, Instal•lacions i Obres d’un 95%.

 • Ordenances Modificació de les ordenances fiscals 28 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament modifica l’article 5.5 de les Ordenances fiscals, elevant el topall del valor cadastral de les bonificacions per famílies nombroses de 100.000 a 125.000€, per tal de bonificar a més famílies nombroses, ho podeu començar a demanar a partir del gener del 2020.

 • Nou Horari Nou Horari oficina Atenció Ciutadana 28 d'octubre de 2019

  A partir d’avui l’horari d’atenció al públic tant personal com telefònica serà de 9.00h a 14.00h de dilluns a divendres i dimecres de 16.00h a 18.30h.

 • Campanya En marxa la campanya de vacunació contra la grip. 28 d'octubre de 2019

  Els col·lectius de risc, com la gent gran i els malalts crònics, poden rebre la vacuna de forma gratuïta al centre d’atenció primària de Vallgorguina.

  El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova campanya de vacunació contra la grip. La intenció és protegir les persones especialment vulnerables i evitar les complicacions que comporta aquesta malaltia en els col·lectius de risc com poden ser persones amb problemes de salut crònics (com pulmonars, cardiovascular o diabetis), la gent gran major de 60 anys, les dones embarassades i els professionals sanitaris. La novetat d’enguany  és que no cal demanar cita prèvia , la ciutadania es podrà vacunar des del 4 de novembre.

  Es recorda a la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat.

 • Pla Analític Aigua Potable 26 d'octubre de 2019

  INFORME SEGUIMENT PLA ANALÍTIC AGUIA POTABLE A VALLGORGUINA 2n TRIMESTRE 2019

  Enllaç

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49