Notícies
 • Reis Voleu  que els Reis de l'Orient vinguin a casa? 10.12.2019

  Ja es obert el procés - per les famílies que ho desitgin -  poder demanar que algun dels tres Reis de l'Orient visitin la seva llar la nit del 5 de gener i lliurin regals als infants.

  Els Reis de l'Orient arribaran la tarda del 5 de gener a la nostra població i ofereixen l'oportunitat de portar els regals personalment a casa dels nens i nenes.

  Els Reis passaran entre les 20 i les 23 hores aproximadament. Hi ha temps per apuntar-vos fins al dijous 2 de gener de 2020 a les 14 hores, podeu trucar al 938679125 o venir a les oficines municipals.

 • Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina. 09.12.2019

  Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina.

  https://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/

 • logo ALERTA: Arriben falses multes de la DGT de 1.530 euros. 09.12.2019

  Tot torna, i les multes falses no són una excepció. Molts conductors estan rebent aquests dies un correu electrònic fals que suplanta la DGT i informa al destinatari que li ha arribat una multa de trànsit per valor de 1.530 euros.

  El correu especifica que el conductor ha estat caçat per un radar per excedir el límit de velocitat. Per poder accedir a la notificació d’aquesta suposada multa l’usuari ha de clicar sobre un enllaç. És a partir d’aquest moment quan els estafadors poden accedir a totes les dades personals del dispositiu, que ha estat infectat per un malware o codi informàtic maliciós.

  La millor manera de no ser víctima d’aquesta estafa és no clicar en l’enllaç i accedir directament a través del web de la DGT per fer les comprovacions pertinents.

  Trànsit mai envia les multes per correu electrònic, sempre ho fa mitjançant correu ordinari o SMS

 • L'informatiu Desembre-Gener 09.12.2019

  Tota l'informació del Informatiu de Vallgorguina (Veure més)

 • Autocaravanes Ordenança Municipal de circulació,Trànsit i Seguretat Viària 09.12.2019

  L’Ordenança Municipal de Circulació, Trànsit i Seguretat Viària de Vallgorguina aprovada definitivament pel Ple en data 20/12/2017 i publicada en el  BOPB  en data 26/3/2018,  estableix en el seu art. 30 -Regulacions especials i limitacions d’estacionament- el següent : “

  1. Altres limitacions.

  b)Els vehicles amb una MMA superior a les 10 tones, remolcs, caravanes i similars de qualsevol tipus i massa, separats del vehicle motor, vehicles articulats, semiremolcs, camions tractor, tractors i maquinària per a obres i serveis, tractors agrícoles, no podran estacionar a les vies urbanes o als espais adjacents a aquestes del terme municipal, llevat de les zones específicament indicades per a aquesta finalitat. Les caravanes i autocaravanes podran estacionar a les vies urbanes residencials per operacions de càrrega i descàrrega per un màxim de 72 hores.

                     c) Es prohibeix l’estacionament de les autocaravanes i les caravanes amb els vehicles que les propulsen i les furgonetes adaptades denominades “camper” a les vies urbanes i espais adjacents de la població per fer pernoctacions temporals de                               més d’una nit, tret dels llocs habilitats per l’autoritat municipal.

  També es prohibeix l’estacionament en vies urbanes dels referits vehicles quan sobrepassin les marques de delimitació de la zona d’estacionament.

  Així mateix queda prohibit desplegar elements que desbordin del perímetre del vehicle tals com tendals, dispositius d’ anivellació, suports d’estabilització, escaletes, etc... “

   L’Ajuntament informa als propietaris d’aquests vehicles, que  podran estacionar en les següents zones, amb la limitació, que s’aplica a tot tipus de vehicles,  d’estacionar més de quinze dies consecutius en el mateix lloc, a excepció de les zones d’estacionament regulades amb control horari,   de conformitat amb l’art. 29 i 33 de l’Ordenança. 

  Llocs autoritzats:

  - Pàrquing Zona Consultori, Carrer Mataró.

  - Pàrquing Sorra Zona Bicitrial.

  - Pàrquing entrada Urbanització Can Puigdemir.

 • Marató Marató TV3 04.12.2019

  Vallgorguina comença amb bon peu una nova edició de la Marató de TV3.  Ja s'ha fet la primera activitat, s'han recaptat 768,58€, moltes gràcies a totes les persones que ho heu fet possible.

 • Anunci Consulta Pública 29.11.2019

  Atès que l'Ajuntament vol aprovar l'Ordenança Municipal que regularà el nou servei de manteniment d’una franja exterior de protecció al voltant de les urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situades en terrenys forestals, i de manteniment de les parcel·les i zones verdes lliures de vegetació seca i la massa arbòria aclarida en les mateixes urbanitzacions; en virtut de l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es publica el text de l’Ordenança tipus per a la seva consulta pública i participació dels subjectes i organitzacions potencialment afectats per la futura norma.
  L’alcalde,
  Joan Mora Alsina,

  LLeguir més

 • Dads of Vallgorguina. 29.11.2019

  Som un grup de bons amics de Vallgorguina que s'embarca dins aquest gran repte sol.lidari, formant un equip molt il.lusionat, amb gent que repeteix experiencia i d’altres amb la seva primera participació, tots disposats a deixar-se les cames i la pell.

  Amb el vostre ajut, petit o gran però sempre inprensicindible, farem arribar tots aquest kilòmetres per aigua a l'Àfrica. Voleu formar-hi part??

  Infinitament agraïts a familia, amics i tots aquells que poseu de la vostre part per poder dur a terme aquest projecte.

  Gràcies a tots, i que comenci l'aventura!!

  Dorsal:G25

  https://trailwalker.oxfamintermon.org/es/equipos/ficha/BCN2020/G25?fbclid=IwAR2ejg2CCmazJWbXoe64D6mLX1wYnTJarX_AtAsjvdqE7JJH4onoJ7Djfrs

 • Mercat de nadal Mercat de Nadal 27.11.2019

  Oberta la Inscripció per a participar al mercat de Nadal al dia 22 de desembre de 9 a 14 hores a la plaça Mossèn Narcís Saguer.

  Si vols participar truca al 639 66 95 96.

 • Gran recapte El Gran Recapte aconsegueix 1.390 quilos d'aliments per Vallgorguina. 26.11.2019

  El gran recapte ha recollit, gràcies a la vostra solidaritat i la feina dels voluntaris de Càritas i Creu Roja, 18.000 kg d'aliments a Sant Celoni. Brutal! Moltes gràcies!
  El Gran Recapte d'Aliments d'aquest cap de setmana al Vallès Oriental ha aconseguit recollir uns 210.000 quilos d'aliments que aniran a parar als magatzems d'entitats socials de la mateixa comarca que ajuden a persones amb necessitats i que els venen derivades dels serveis socials dels ajuntaments.
  El gruix de les aportacions s'han rebut en les jornades de divendres i dissabte en els prop de 150 punts de recollida escampats per tota la comarca. Divendres al matí, la pluja va condicionar una mica les donacions. "Per a la tarda es va animar i dissabte es va remuntar bastant", comenta Joan Hidalgo, un dels dos coordinadors del Gran Recapte de la comarca.
  La quantitat d'aliments recollits està una mica per sota de la xifra de l'any passat quan es van aconseguir 220.000 quilos d'aliments. També estan per sota de l'objectiu que es va fixar en 225.000 quilos a tota la comarca.
  Les gairebé 30 entitats socials que treballen als diversos municipis per repartir aliments ajuden a més de 10.700 persones. L'objectiu era aconseguir 27 quilos d'aliments per cada beneficiari, uns nou quilos per mes i persona que és la quantitat que es calcula que necessita cada beneficiari.

 • 25 Novembre Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. 22.11.2019

  Vallgorguina s'adhereix al Manifest.

  Un any més, l'Institut Català de les Dones ha impulsat un manifest conjunt en motiu del Dia internacional per a l'erradicació de les violències masclistes. Aquest manifest, subscrit pel govern de la Generalitat, les diputacions, l'Ajuntament de Barcelona, l'FMC i l'ACM, posa el focus en les violències sexuals, les generacions més joves, la rellevància i coratge del moviment feminista i la sororitat, entre d'altres.

  Manifest amb motiu del 25N: Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

  Manifest

 • Els Mossos d’Esquadra comencen a Vallgorguina una ronda de reunions sobre seguretat. 22.11.2019

  Posar sobre la taula temes de seguretat que preocupen als municipis i buscar la millor manera d’encarar-los és l’objectiu de fons de les reunions que els Mossos d’esquadra de la comissaria de Sant Celoni tenen previst fer a tots els municipis de la seva demarcació. La primera d’aquestes reunions ha tingut lloc aquest dimecres 20 de novembre a Vallgorguina. El cap de la comissaria, Joan Camacho, i el sotscap, Quim León, s’han desplaçat a l’Ajuntament de Vallgorguina i s’han reunit amb l’alcalde Joan Mora i els regidors José Terribas i Xavier Blanquer.

  Pel que a sabut www.laviladigital.com s’ha tractat d’una reunió de seguiment que es farà cada sis mesos i un dels temes principals que s’han parlat són les càmeres de seguretat a les entrades del nucli i a les urbanitzacions. Repàs del control de matrícules sospitoses i s’ha decidit fer algunes modificacions en el programari per aplicar-hi actualitzacions amb la finalitat d’afinar més en aquest tema.

  També es va parlar dels darrers robatoris a domicilis del municipi i van explicar que és un tema sota control i que segueixen investigant i ja s’han practicat algunes detencions de coses i en aquest sentit, tal com ja va avançar fa uns dies www.laviladigital.com, aviat es farà una reunió amb els Vigilants Municipals i els Mossos d’Esquadra de Proximitat i buscarien la manera conjunta de fer un intercanvi de documentació i col·laborar més intensament. En qualsevol cas, segons les dades de què disposen els Mossos d’esquadra de Sant Celoni, a la zona han disminuït molt els robatoris.

  Una altra de les qüestions que es van posar sobre la taula són els darrers actes vandàlics que s’han detectat a Vallgorguina i des que es va fer públic sembla que s’han aturat. Amb tot i això, els mossos segueixen treballant i patrullant per atrapar els autors. Consideren que són bretolades i no pas cap altre tipus de qüestió relacionades amb revenges o temes de caire polític.

Més notícies
Facebook
Agenda
Mes actes