Feina

Dijous, 30 de maig de 2019 a les 00:00

Conductor de furgoneta.

Tasques de recollides i entregues de mercaderies generalment a la zona de Barcelona. Jornada de 09:00 a 18:00. Es requereix capacitat per entendre la documentació del transport, albarans, documents per despatxar a l'aduana. Habilitats socials per parlar amb el personal de aeroport i amb el personal d'hospitals.

Treballador/a familiar

Jornada completa de 37 hs per suplències d'estiu. Es requereix formació específica en l'àmbit com atenció domiciliaria a persones dependents o similars.

Ferrer

Portar a terme projectes com baranes, portes, escales...ha de saber interpretar plànols per a la posterior instal·lació a les obres...oficial de 2ª jornada sencera amb horari a convenir.

Electricista

Realització de instal·lacions d’electricitat, climatització, fontaneria, calefacció i manteniment en edificis (interiors) dels clients assignats. Jornada de 08:00 a 17:00. Es requereix carnet de conduir i vehicle propi.

Si esteu interessats en alguna d'aquestes ofertes quatre ofertes feu arribar un correu electrònic a orientaciolaboral@santceloni.cat

AJUDANT/A D’ELABORACIÓ DE FORMATGES,  al Montseny

Persona polivalent per Ajudar en l'elaboració de formatges i per assessorar en el servei de tast, explicant les qualitats del formatge. Horari de caps de setmana: dissabte i diumenge 8 hores al dia, divendres quatre hores. Cal tenir vehicle.

TREBALLADOR/A FAMILIAR, a Santa Maria de Palautordera

Per a supervisió del domicili, suport àpats, passeig, acompanyament visites mèdiques. Es valorarà coneixement llengua de signes. Experiència en serveis a la llar. Horari:  6-8 hores setmanals, per les tardes. Cal formarció en atenció a persones amb dependència.

TÈCNIC/A DE LABORATORI, a Llinars

Farà analítiques de mostres d’animals en un laboratori de biologia molecular. Contracte de dos anys. Cal tenir un cicle formatiu de grau superior o grau en ciències.

TÈCNIC/A SOCIOSANITARI/A, a Llinars

Per a residència geriàtrica. Pot ser jornada sencera o jornada parcial. Cal tenir certificat de professionalitat o cicle de grau mig en atenció sociosanitària. Incorporació al juny.

 

Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera al club de feina, a la primera planta, de 9.00 h  a 14.00 h.

El nostre telèfon és 93 847 96 26

Darrera actualització: 30.05.2019 | 09:28