Notícies
 • casal Obertura del nou Casal 11.11.2019

  L'ajuntament us comunica l'obertura del nou casal i agraeix que l'empresa concessionària convides a tot Vallgorguina a la inauguració, aprofitem per recordar-vos que si utilitzem tots els serveis i comerços del poble, és una manera de tenir una Vallgorguina viva. TOTS JUNTS FEM POBLE.

 • Fes-te voluntari al Gran Recapte 11.11.2019

  Fes-te voluntari al Gran Recapte d'Aliments 2019! necessitem voluntaris per a gestionar les donacions de l'esdeveniment que es durà a terme el cap de setmana del 22, 23 i 24 de novembre. Per a més informació i inscripcions visita:

  https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/#barcelona

 • Futbol Americà a Vallgorguina 08.11.2019

  A les vallgorguinenques i vallgorguinencs ens agrada ajudar i donar recolzament a iniciatives esportives que, malauradament, no tenen tanta visibilitat. Fa uns dies, a través del F.C. Vallgorguina, van contactar amb la regidoria d'Esports per proposar-nos realitzar un seguit de partits de Futbol Americà a Vallgorguina. El principal impediment que té el club que ens ho va sol·licitar és la disponibilitat d'una instal.lació esportiva on poder jugar els partits. Després d'escoltar les seves necessitats i comentar fins on arriben les possibilitats del nostre camp, podem informar-vos que el proper 16 de novembre tindrem el primer partit federat de la història de Futbol Americà a Vallgorguina. 

   

 • Taller Com ser seleccionat a Infojobs 06.11.2019

  Taller “Com ser seleccionat a Infojobs! 70% d’efectivitat”, gratuït per a persones a l’atur del Baix Montseny, de 4 hores de durada el divendres 22 de novembre, de 09.30 a 13.30 hores a l’aula d’informàtica de L’Esplai de Santa Maria de Palautordera.

 • Taller Canvis i cercar feina després dels 45 06.11.2019

  Taller “Dones que ho podem tot: Canvis i cerca de feina després dels 45”, gratuït per a dones majors de 45 anys del Baix Montseny, de 12 hores de durada repartides en 3 sessions els dies 19, 20 i 21 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores al Centre Cívic de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 • Vallgorguina pateix des de fa algunes setmanes vandalisme contra vehicles 06.11.2019
 • Bibliobús Avís Bibliobús 05.11.2019

  Servei interromput avui dia 5 de Novembre , per reparació del bibliobús

 • Vallgorguina L'alcalde de Vallgorguina, present a la trobada d'alcaldes al Palau de la Generalitat de rebuig a la sentència. 31.10.2019

  L’Alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, va respondre dissabte dia 26 d’octubre a la convocatòria del President de la Generalitat, Quim Torra, per mostrar el seu rebuig a la sentència juntament amb 700 alcaldes i alcaldesses. Durant la trobada, l'alcalde va fer entrega de la moció aprovada pel Ple Municipal de 14 d'octubre de resposta a al sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

  A la tarda, acompanyat d’un grup de veïnes i veïns de Vallgorguina varen anar a la manifestació del carrer Marina.

 • Talls de circulació nocturns a la C-35 31.10.2019

 • Tourdera Reunió de seguiment Tourdera 30.10.2019

  L’Alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, el dia 28 d’octubre va anar al municipi de Riells i Viabrea, a una reunió de seguiment del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, una reunió que es fa periòdicament amb els 18 ajuntaments participants per tal de donar a conèixer totes les actuacions efectuades en els darrers mesos i encarar les properes actuacions en el marc de la ruta.

  Les reunions de seguiment del projecte Tourdera tenen lloc als diferents municipis participants es va fer un resum de totes les actuacions realitzades durant aquest any 2019, i també una presentació de les línies d’actuació per al proper 2020.

  Es van fer noves propostes que s’analitzaran i s’incorporaran dins les línies d’actuació del proper any, centrades en la promoció del projecte, la millora de la pàgina web, el manteniment de la ruta, etc.

  La ruta de Vallgorguina s’ha tornat a senyalitzar durant el mes d’octubre.

 • Ordenança L'Ajuntament de Vallgorguina, bonifica l'IBI i l’ICIO dels habitatges que instal•lin plaques solars fotovoltaiques. 29.10.2019

  L’ordenança promou les instal•lacions d'aprofitament i estalvi energètic per l’autoconsum amb energia fotovoltaica amb l'objectiu de contribuir a reduir els efectes negatius del canvi climàtic. L'equip de govern municipal ho argumenta posant en valor el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i posant en marxa de manera definitiva el poder afrontar la transició energètica, suposant un dels reptes actuals més importants que qualsevol societat ha d'afrontar, i que exigirà una transformació profunda dels actuals models energètics, i un compromís ferm i sòlid per part de la ciutadania.

  Aquesta Ordenança estableix una regulació municipal que incentiva la implantació de les instal•lacions d'aprofitament i estalvi energètic per l’autoconsum amb energia solar fotovoltaica en l'àmbit municipal i permet el desenvolupament de la generació elèctrica distribuïda en tot el territori, tot transformant a la vegada el model econòmic relacionat amb la generació elèctrica cap a un de més sostenible i ecològic. I això, oferint claredat en els requisits necessaris per la tramitació de les llicències urbanístiques a tal efecte i, simultàniament, preveient bonificacions en l'àmbit impositiu municipal, concretament en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) d’un 50% i en l'Impost sobre Construccions, Instal•lacions i Obres d’un 95%.

 • Ordenances Modificació de les ordenances fiscals 28.10.2019

  L’Ajuntament modifica l’article 5.5 de les Ordenances fiscals, elevant el topall del valor cadastral de les bonificacions per famílies nombroses de 100.000 a 125.000€, per tal de bonificar a més famílies nombroses, ho podeu començar a demanar a partir del gener del 2020.

Més notícies
Facebook
Agenda
Mes actes