Renovat el suport de nòmines amb la Diputació de Barcelona

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallgorguina ha renovat amb la Diputació de Barcelona, el suport de gestió de nòmines pels ajuntaments de menys de 5.000 habitants.

En total són 135 ajuntaments de la província a través dels quals es gestionen 45.000 nòmines anuals, que es tradueix en 91 milions d’euros cada any.

A més de la confecció de nòmines, la Diputació també ofereix suport en la realització de documents de transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos a compte dels impostos.

Entre d’altres, també s’inclou les altes i baixes de personal, la formalització de contractes de treball i presentació telemàtica davant de les administracions corresponents, la gestió de les incapacitats temporals i un sistema d’arxiu digitalitzat de tota la documentació produïda.

El suport de la Diputació de Barcelona amb l’Ajuntament de Vallgorguina, en l’elaboració de nòmines es realitza des de fa 12 anys, a més, i de forma permanent, l’ ajuntament també compten amb una formació adreçada als tècnics municipals, amb un assessorament respecte la idoneïtat de cada modalitat de vinculació contractual i amb un suport tècnic de resolució de consultes puntuals que tinguin els treballadors dels governs locals.

Darrera actualització: 13.02.2020 | 09:00