Obertura Deixalleries

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 00:00

Informació obertura deixalleries:

El proper dilluns 4 de maig, es reobren les deixalleries gestionades pel Consorci. La decisió s’ha pres després que l’Agència de Residus ha deixat en mans del consorcis i consistoris la possibilitat de recuperar l’activitat i després de consensuar-ho amb els representants dels ens consorciats.  Aquesta reobertura serà en unes condicions especials per seguir les indicacions de seguretat entorn la COVID-19. 

Els aspectes més destacables, són:

 Grup I: Obren dilluns, dimecres i divendres les deixalleries de Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, les Franqueses del Vallès, l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt, Castellterçol, Lliçà de Vall, la Llagosta,                             Cardedeu i Montornès del Vallès. Horari. Dilluns de 16:00 h a 19:00 h,  dimecres  i divendres, de 8:30 h a 14:00 h.

Grup II: Obren dimarts, dijous i dissabtes les deixalleries de Sant Celoni, Llinars del Vallès, Canovelles, la Garriga,  Santa Eulàlia de Ronçana, Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Parets del Vallès, Martorelles, La Roca del Vallès i Montmeló. Horari de 8:30 a 14:00h. 

- Hi haurà dos operaris/operàries per deixalleria, un per atendre als usuaris/usuàries i l’altre per regular l’accés.

- Només es permet l’entrada d’un usuari/usuària per deixalleria en cotxe .

- Els usuaris/usuàries hauran de dipositar els residus seguint les indicacions dels operaris/operàries.

- La reobertura en aquestes condicions pot comportar que es formin cues d’usuaris a les entrades. Us demanem que respecteu les recomanacions donades (distancia de seguretat, ús de mascareta...) i, en cap cas, deixeu els                              residus sense ser atesos per l'operari o operària.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 09:05