Les activitats de l'Espai Jove comencen demà 5 d'octubre !

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 00:00

Durant els mesos d'octubre a desembre a l’Espai Jove "El Cau", situat als baixos de l'ajuntament, es continuarà realitzant activitats dirigides pels joves d'entre 11 a 16 anys.

Cada dissabte de 17h a 19h, un monitor o monitora de l’Esquirol Natura i Lleure vindrà a fer activitats a l'espai jove o d'altres espais municipals, amb una programació mensual, adaptada a possibles canvis en funció del propi grup de joves. Les propostes d'activitats previstes són: GRAFITI, BREAK DANCE, CUINA, FOTOGRAFIA,  ESPORTS  TRADICIONALS I ALTERNATIUS, JOC DE ROL, TEATRE, CIRC, MÀGIA, JOCS DE TAULA, …

L'objectiu d'aquestes activitats és que els joves vinguin a passar-ho bé, on puguin fomentar i estimular els valors socials de participació, cooperació, solidaritat i respecte envers els companys, i a la vegada, desenvolupar les competències emocionals pròpies de l'edat (automotivació, resolució de conflictes, habilitats socials...).

Aquestes activitats seran gratuïtes i no caldrà inscripció prèvia. Per participar hauran d’estar a l’hora d’inici i  poden marxar de les activitats quan vulguin.

Tens entre 11 a 16 anys? I no saps que fer els dissabtes a la tarda? Cada dissabte podreu participar en activitats amb els vostres amics i amigues, us hi apunteu? Vine el 5 d'octubre a l'Espai Jove "El Cau" a informar-te! Us anirem avisant de totes les activitats pel facebook de l’Ajuntament o pel compte d’Instagram de @vallgorjoves.

Darrera actualització: 04.10.2019 | 08:27