FESTA MAJOR SÍ, FESTA MAJOR....NO.

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 00:00

 

Benvolgudes veïnes i veïns,

Degut a la situació que ens toca viure des de ja fa uns mesos, la comissió de festes, els voluntaris, els/les regidors/es i jo mateix, vàrem decidir que enguany no faríem la FESTA MAJOR, però que organitzaríem algunes activitats lúdiques i festives, realitzades a l’exterior i sota el més estricte control de distància, mascareta i higiene de mans.

Potser les circumstàncies en el moment d’escriure aquesta salutació siguin unes i el dia 24 hagin canviat. Esperem que no, i que puguem portar a terme les activitats que s’han programat.

Si es produís algun canvi i se n’hagués de suspendre alguna, s’anunciarà a la pàgina Web i al canal de difusió de WhatsApp Vallgorguina Informa.

Per tal de tenir el control d’assistència caldrà fer reserva prèvia per cada una de les activitats trucant al telèfon 93 867 91 25, i no es permetrà l’accés a les persones que no estiguin inscrites.

Estem immersos en una situació excepcional i cal extremar totes les mesures de seguretat. La decisió no ha estat fàcil, però ens veiem en cor, amb l’ajuda de tots vosaltres de portar a terme les activitats que trobareu en el programa. Fem-ho junts i demostrem que es podem fer actes culturals de manera segura.

Gaudim de totes elles i esperem que el més aviat possible ens podem retrobar amb tota normalitat, amb la cara destapada, per les places i carrers del poble.

 

Joan Mora i Alsina.

Alcalde.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:29