Campanya de tractament pel control de l'eruga peluda

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 09:10

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació posa en coneixement de l’Ajuntament de Vallgorguina que a partir del dia 27 d’abril està previst iniciar la campanya de tractaments aeris de control de l'eruga peluda del suro (Lymantria dispar).

Aquests tractaments consisteixen en l'aplicació a Utra Baix Volum (3 l/ha) del producte biològic Bacillus thuringiensis kurstaki. Els treballs podran perllongar-se d'una a cinc setmanes, sempre depenent de les condicions climatològiques. Els tractaments s’apliquen paral·lelament per dos equips: un equip amb avió i un altre amb helicòpter, depenent de les condicions orogràfiques del terreny.

Es tractaran amb avió els municipis: Arbúcies, St. Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea Riudarenes. Es tractaran amb helicòpter els municipis: Vallgorguina, Arenys de Munt, St. Iscle de Vallalta, St. Celoni, Fogars de la Selva, Tordera, Sta. Susanna, Pineda de Mar, Calella i St. Cebrià de Vallalta.

A mida que es coneguin les dates exactes en les que es portaran a terme els tractaments el Departament ho posarà en coneixement dels municipis.  

Darrera actualització: 27.04.2020 | 11:58