Abocaments incontrolats de residus,un problema que no té fre

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 09:00

Us recordem que els abocaments incontrolats de residus, a part de l’impacte visual que generen, també poden provocar, a partir de la lixiviació de determinats residus, la contaminació del sòl, aigües subterrànies i aigües superficials.

A Vallgorguina disposem de diversos serveis per tal de dur a terme correctament el tractament dels residus que generem: recollida de les diferents fraccions per mitjà de contenidors, deixalleria fixa, deixalleria mòbil, recollida de voluminosos (2 cops al mes)... Malgrat tot, la problemàtica no té fre i des de l’Ajuntament ens veiem obligats a destinar recursos econòmics i humans per minimitzar-la.

Recordem que l’ordenança municipal contempla la obligatorietat de què tots els vallgorguinencs i les vallgorguinenques han de dipositar els residus que generin en els contenidors més propers al seu domicili. En cas contrari s’exposen a sancions que poden arribar a ser tipificades com a “molt greus”. 

Demanem i animem a particulars, industrials, restauració i comerços a realitzar una bona gestió dels residus que generin. En cas de dubte o necessitat en la gestió podeu adreçar-vos a l’Ajuntament i us atendrem gustosament.

Fotografies realitzades durant els mesos de març i abril d’aquest any.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 10:28